Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio Graveland Studio

Studio

‘s-Graveland, centraal gelegen in de prachtige Gooi en Vechtstreek, is de plek waar songwriter, producer en gitarist Arno Krabman zich in zijn Gravelandstudio heeft gevestigd sinds 2001.

Gestart als fulltime tourende sessie muzikant, ontwikkelde Arno zich meer en meer als begiftigd en veelgevraagd producer. Jong talent, gevestigde artiesten, bands en A&R’s hebben in de afgelopen jaren hun weg naar Gravelandstudio en Arno weten te vinden.
Producties van zijn hand zijn wereldwijde releases geworden, hoog in de charts terecht gekomen en hebben zelfs enkele awards in de wacht gesleept.
Het gebruik van de beste apparatuur en instrumenten in de industrie, maar vooral de bezieling van Arno, verzekert iedere artiest van een productie van het hoogste kaliber.

Zowel Arno als studiomanager Nienke de Jong hebben een fijne neus voor talent. Jong talent wordt door hen met regelmaat ‘hogerop’ geholpen door middel van co-writes, een stukje coaching, en een productie die zich kan meten met de topproducties die in de huidige muziekindustrie vereist zijn.